camp nou


According to my negatives my summer was filled with naked women and football. 

2 comments:

  1. Selailin blogia taaksepäin ja diggailin kyllä monista kuvista! Varsinkin spritepulloasetelmasarja ja tuo kolmen naisen ''piknik'' sängyllä....:)

    Mut hei, mikä aukko? Kamera? oliko iso mikä? Käytitkö jalustaa? tärinänvaimennnin?

    ReplyDelete
  2. ihanaa! määki tykkään kauniista naisista sängyllä. yleensä lahjon mallini karkilla tai skumpalla tai savukkeilla tai muulla helpolla onnella.

    mutta kysytkö sää nyt tästä vai niistä naisten kuvista? tän todella jännittävän jalkapallostadionkuvan kuvasin semmoisella ihastuttavan kökkeröllä canonilla minkä ostin huutonetin kautta jostain kuumottavasta turun lähiöstä. kuvasin koko kesän filmille minkä pakotin jukan antamaan minulle koulun loppuessa keväällä viinaveloista. jukka kertoi isoluvun olleen 160. mää tykkään kaikista kaljavelkafilmeistä. jalustat on ikäviä. mua laiskottaa kantaa niitä. ja luulen ettei mun 15 euron canonissa oo tärinävarmenninta. edellisen samanlaisen canonet 28:n rikoin vahingossa kun koitin avaa sillä viinipulloa. eli ei kai siinä mitään varmentimia oo. oikeastaan mä en varmaan ees tiijä mikä se on! apua, pitäsköhän mun jo hävetä.........

    ReplyDelete